Καλώς ήρθατε στο Klimis Hotel, ένα φιλόξενο κατάλυμα με οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες, καλωσορίζουμε τους επισκέπτες, χτίζοντας σχέσεις που διαρκούν μια ζωή και μοιραζόμαστε μαζί τις χαρές της νησιωτικής ζωής.

Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το λιμάνι των Σπετσών και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Άγιος Μάμα, το ξενοδοχείο μας σας φέρνει στην καρδιά της πόλης.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτιά μας, το καθένα διακοσμημένο με αγάπη σε χαλαρωτικούς μπεζ και λευκούς τόνους, προσφέρουν ένα γαλήνιο καταφύγιο για τη διαμονή σας. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα, προσκαλώντας σας να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε στο δικό σας ιδιωτικό μπαλκόνι.

Απολαύστε τις αισθήσεις σας στο καφέ και το ζαχαροπλαστείο του ισογείου μας, όπου κάθε πιάτο ετοιμάζεται με φροντίδα και σερβίρεται με χαμόγελο. Από πλούσιο πρωινό μέχρι δελεαστικά γλυκά και κοκτέιλ, υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία.

Η φιλική μας ομάδα υποδοχής είναι εδώ για να κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη, προσφέροντας εξατομικευμένες συστάσεις και εξασφαλίζοντας ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Ελάτε μαζί μας στο Klimis Hotel, όπου κάθε επισκέπτης αντιμετωπίζεται σαν μέλος της οικογένειάς μας.

 

A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.
Banner for Espa