Το Ξενοδοχείο Κλήμης είναι τοπική οικογενιακή επιχείρηση, που σημαίνει πως πάνω από όλα βάζουμε τους φιλοξενούμενους μας. 

Εδώ και 40 χρόνια, όπου και λειτουργεί το κατάλυμα μας, χτίζουμε σχέσεις με τους καλεσμένους μας και είμαστε δίπλα τους ώστε να απολαύσουν τις Σπέτσες στο έπακρο.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκετε 100 μέτρα απο το λιμάνι των Σπετσών και μόλις 20 μέτρα από την παραλία του Άγιου Μάμα. 

Το κέντρο των Σπετσών είναι ιδανική τοποθεσία για τις διακοπές σας έχοντας δίπλα σας τα περισσότερα αξιοθέατα, πολλές επιλογές σε εστιατόρια και καφετέριες, σούπερ μάρκετ και ό'τι άλλο χρειαστείτε.

Μετά τις δύο τελευταίες ανακαινίσεις τον Απρίλιο του 2018 και του 2021, τα δωμάτια του Ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα σε λευκές ή γκρι αποχρώσεις με ξύλινες κατασκευές. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι  και κάποια από αυτά έχουν θέα στη θάλασσα.  

Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και θυρίδα ασφαλείας. Το μοντέρνο ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί ανελκυστήρας με πρόσβαση από το ισόγειο ,τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο μας. 

Η καφετέρια/ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στο ισόγειο λειτουργεί από τις 8:00 για πρωινό η γιά υπηρεσίες δωματίου. Ενώ στην ρεσεψιόν μπορείτε να ζήτησετε ότι πληροφορία χρειάζεστε για να κάνετε τις διακοπές σας μια μοναδική εμπειρία.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.
Banner for Espa