Ο ιδρυτής Κλήμης Καλεβρόσογλου ασχολήθηκε με την ζαχαροπλαστική από το 1930.
Στα 1940 περίπου, έφτιαξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο – εστιατόριο στην Ντάπια, το οποίο αργότερα, το 1969, μεταφέρθηκε στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα και το Ξενοδοχείο Κλήμης.
Η οικογενειακή επιχείρηση διατηρεί σχεδόν αναλλοίωτες τις συνταγές στο πέρασμα των χρόνων και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες, γι' αυτό και οι πελάτες μας είναι πιστοί.
Πέραν των φημισμένων αμυγδαλωτών Σπετσών, περιζήτητο είναι το μιλφέιγ, η σοκολατίνα, το γαλακτομπούρεκο και οι λουκουμάδες, το κανταΐφι και η βουτηχτή (σεράνο βουτηγμένη σε σοκολάτα).
Μιας και οι Σπέτσες αποτέλουν ιδανικό προορισμό για γάμους, το ζαχαροπλαπλαστείο μας αναλαμβάνει την δημιουργία της ονειρικής τούρτας για τον γάμο σας , καθώς και κάθε αλλή γλυκιά επιθυμία για εσάς και τους καλεσμένους σας.