Το 1930 ο οραματιστής ζαχαροπλάστης Κλήμης Καλεβρόσογλου ξεκίνησε ένα ταξίδι που συνέχισε να γλυκαίνει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Ιδρύοντας το πρώτο του ζαχαροπλαστείο στη Ντάπια, έθεσε τον ακρογωνιαίο λίθο για μια οικογενειακή κληρονομιά που το 1969, βρήκε τη μόνιμη κατοικία της στο κτίριο μας, σήμερα γνωστό ως Klimis Hotel.

Το ζαχαροπλαστείο μας αποτελεί μαρτυρία των πατροπαράδοτων παραδόσεων, διατηρώντας σχολαστικά τις αυθεντικές συνταγές και φτιάχνοντας κάθε λιχουδιά με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά.

Από τα αγαπημένα κλασικά μέχρι τις πρωτοποριακές δημιουργίες, παρουσιάζουμε μια συμφωνία γεύσεων σχεδιασμένη για να γοητεύσει κάθε ουρανίσκο.

Απολαύστε την υπογραφή μας, τα γνωστά «Αμυγδαλωτά Σπετσών», εξαίσια γλυκά αμυγδάλου εμποτισμένα με ανθόνερο και πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη. Κάθε μπουκιά προσφέρει μια γεύση από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά των Σπετσών.

Καθοδηγεί τη γαστρονομική μας τέχνη η Μαρία Καλεβρόσογλου, εγγονή του ιδρυτή και διακεκριμένη απόφοιτος της σχολής μαγειρικής Le Monde. Η Μαρία εμπνέει καινοτομία και πάθος στις προτάσεις μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε δημιουργία είναι ένα αριστούργημα γεύσης και κομψότητας.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε το ζαχαροπλαστείο μας, όπου η παράδοση μπλέκεται αρμονικά με την καινοτομία, υποσχόμενοι μια αξέχαστη απόλαυση σε κάθε μπουκιά.

Για να επικοινωνήστε με το ζαχαροπλαστείο μας καλέστε στο : +30 22980 74741

Φόρμα Επικοινωνίας

A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.
Banner for Espa