Πεζοπορία
Πεζοπορία

Για μια πιο χαλαρή προσέγγιση εξερεύνησης του νησιού, ο περίπατος στα αμέτρητα μονοπάτια αποτελεί κατάλληλη και διασκεδαστική δραστηριότητα τόσο για ενηλίκους όσο και για παιδιά, καθώς και αγαπημένη επιλογή οικογενειακής διασκέδασης


Ποδηλασία
Ποδηλασία

Μια μοναδική περιήγηση με ποδήλατο, ιδανική για τον δραστήριο ταξιδιώτη που ψάχνει για μια καθημερινή απόδραση από την Αθήνα και θέλει να εξερευνήσει τις Σπέτσες σε δύο τροχούς!


Βόλτα με παραδοσιακή άμαξα
Βόλτα με παραδοσιακή άμαξα

Νιώστε σαν να κάνετε ταξίδι πίσω στο χρόνο κάνοντας βόλτα με μια παραδοσιακή άμαξα. Απολάυστε τους γραφικούς δρόμους των Σπετσών με αριστοκρατικό αέρα.Η βόλτα αυτή είναι ιδανική για οικογένεις και για ζευγάρια και και την συνιστούμε ανεπιφύλακτα. 


Ιππασία
Ιππασία

Ένας απίστευτος περίπατος ιππασίας στη φύση, που πραγματικά θα σας συναρπάσει! Ανεβείτε στο άλογό σας και απολαύστε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας! Μοναδική εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!


Κατάδυσεις
Κατάδυσεις

Απέραντο γαλάζιο, βαθύ μπλε,  κατάδυση χαλάρωσης αλλά και κατάδυση για γερά νεύρα και εμπειρία! Όλα αυτά τα συνδυάζει η μικρή βραχονησίδα Πετροκάραβο που βρίσκεται Βορειοδυτικά των Σπετσών, με βάθη και μορφολογία για όλα τα γούστα και επίπεδα κατάδυσης!


Θαλάσσια σπορ
Θαλάσσια σπορ

Οι Σπέτσες προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.Μικροί και μεγάλοι,παρέες,οικογένειες,ζευγάρια ,έμπειροι ή αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν το σπορ που τους ταιριάζει και να δώσουν μια νότα διασκέδασης στις διακοπές τους!


A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.
Banner for Espa